Jul 2, 2009

BOBROK'E ZAMAN

video

URIP IKU IBARATE RODA.........BERPUTAR. MASA IKI ING DUWUR,MASA LIANE ING NGISOR.ING DUWUR OJO SOK JEGLANG KOYO ORA ONO WONG LIYO,ELING MARANG KIWO LAN TENGENE. SEBAB ORA MUNGKIN SAK LAWASE BISO NGADEP LAN TENGADAH MANDENG LANGIT MUNG NGANDELLAKE SIKKILE DEWE,LIYO DINO PASTI BUTUH BANTUANE WONG KANG ONO KIWO LAN TENGENMU. ELING MENOWO MBESOK BAGIANE URIP ONO ING NGISOR WES SIAP ORA MANGKEL LAN NANGIS ATI. AYOO..KONCO PODHO NOTO URIP ORA USAH JEGAL JEGALAN,SALING BANTU TANPO ONO ROSO CURIGA LAN TANPO ONO PAMRIH BEN BISO NGGAWE URIP SING DAMEI LAN TENTREM

1 comments:

Rengganis July 4, 2009 at 6:20 PM  

Betul sekali bro....hidup ini bak roda yang berputar.Kadang diatas,dan ada saatnya kita dibawah.Tetapi kesombongan kita sebagai makhluk yang lemah..sering tidak bisa berpikir rasional.``Ngaji pumpung`` jare wong jowo... Padahal itu sangat akan merugikan diri sendiri. Apalagi saling menjatuhkan satu sama lain,yang tujuannya hanya unutk mendapatkan popularitas.Harusnya kita sadari..kita tidak bisa hidup tanpa orang lain.Terlebih seorang sahabat....Persahabatan ibarat ``mata dengan tangan``. Apabila tangan kita terluka, mata kita akan menangis.Dan bila mata kita mengeluarkan air mata...secara reflek tangan akan mengusapnya.....salam hangat bro...(Rengganis)

Post a Comment

Update Myworld

Plengkung

Plengkung
Plengkung

Chat Via Yahoo

Agro Wisata

Agro Wisata
Kopi

Jaranan

Jaranan
Tari Jaranan

Ngikut Yuuuk

Tukeran Link


feryhady.blogspot

Pengunjung

free counters

Geo Counter

Petik Laut 1 Syuro

Petik Laut 1 Syuro
Petik Laut 1 Syuro

Wisata Banyuwangi

Wisata Banyuwangi
Terowongan Mrawan-Kalibaru

Dermaga Ketapang

Dermaga Ketapang
Dermaga Ketapang

Wisata kalibaru

Wisata kalibaru
Kalibaru Cottages

Wisata Banyuwangi

Wisata Banyuwangi
Warung Bebas Kalibaru

Watu Dodol

Watu Dodol
Watu Dodol

Gandrung Banyuwangi

Gandrung Banyuwangi
Tari Gandrung

Sukamade

Sukamade
P.Penyu Sukamade

Kamus